Η ομάδα μας

Οι Φιγούρες είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων με φαντασία, όρεξη και δημιουργικότητα!
Έμπειροι παιδαγωγοί , εμψυχωτές, εικαστικοί και θεατρολόγοι σχεδιάζουν προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, θεματικά εργαστήρια και πρωτότυπα πάρτυ!

Κρίστυ Κώττη

1.Κρίστυ

Σπούδασα ΜΜΕ και παιδαγωγικά! Αγαπώ τα παιδιά, τη διδασκαλία, την τέχνη και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μου! Το 2016 ο ελεύθερος χρόνος μου γέμισε εντελώς, αλλά πολύ ευχάριστα!! Έγινα μαμά και συγχρόνως πραγματοποίησα τον επαγγελματικό μου στόχο… τις Φιγούρες!

Για καλή μου τύχη η παιδική μου φίλη Έλενα σύντομα έγινε συνοδοιπόρος στο όνειρό μου! Έτσι, γίναμε οι Φιγούρες, μια ομάδα νέων ανθρώπων γεμάτη όρεξη να γεμίζουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών!

Έλενα Κουμπάρου

1.Έλενα

Ονομάζομαι Κουμπάρου Έλενα αλλά τα τρία πιο αγαπημένα μου ανθρωπάκια στον κόσμο με φωνάζουν μαμά! Αγαπώ να τους διαβάζω βιβλία και να δημιουργώ μαζί τους τέχνη.. παρόλο που αυτή είναι μια δραστηριότητα που συνεπάγεται επιπλέον δουλειές στο σπίτι!!

Με την παιδική μου φίλη Κρίστυ Κώττη μας ένωσαν οι καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις μα πάνω από όλα η αγάπη μας για τα παιδιά! Έτσι ενώθηκαν οι δρόμοι μας και επαγγελματικά. Γίναμε οι Φιγούρες! Βάζοντας δημιουργικότητα, φαντασία και ενθουσιασμό διοργανώνουμε παιδικές δράσεις, πρωτότυπα εργαστήρια και εκδηλώσεις!

GRAMMOULES